mandag 31. mai 2010

Sol og varme

God mandagskveld , endelig kom varmen og jammen er det deilig nå må vi bare være ute og kose oss.
måtte det bare vare ,ikke vet jeg har ikke sjekket med yr.Nyt kvelden alle sammen :)

søndag 30. mai 2010

Hagedag

Har denne lange muren i ved inngangspartiet ,nå var det grodd igjen der så i dag har jeg ligget å dratt opp alskens ugress .Det ble da fint til slutt men ryggen ble litt kranglete etter den vonde arbeidstillingen.
Fikk datteren i huset og kjæresten hennes til å klippe litt gress og de var såååå flinke at det kan de få lov til flere ganger :)

Pionene blomstrer snart ,gleder meg disse er rosa men har hvite også.


Syrinbusken er også i rute.



Så får vi bare håpe på litt mere varme for det trenger vi nå ,er deilig når sola er fremme men så skyer det over og blir kaldt igjen .Flott forestilling fra Telenor Arena i går kveld .Hadde vært hyggelig om Didrik hadde fått litt flere poeng for han sang jo så fint men sånn ble det da.Får krype litt tidlig til sengs ble jo litt sent i går ,dere får ha en fin uke




lørdag 29. mai 2010

Loppemarked og Madonna

I dag stod jeg opp tidlig for å gå på loppemarked ,er egentelig ingen loppemarked gjenger men har lest så mye om alt dere har funnet der så nå skulle jeg sjekke ut dette. Det var artig å gå rundt å titte men denne gangen fant jeg ingenting .Er på jakt etter gamle kofferter men det var det ingenting av ,det eneste som var av interesse var to kister som sto der men de var for store .
Så etter en stund havnet jeg hos Dorothea (Dorothea har et lagersalg her på Fagerstrand Heldige oss)der fant jeg denne søte toppen med den fine skriften inni ,må vise den frem her nå
for når den er i bruk er det jo umulig.
Så ble det en tur til Drøbak (bare for å kjøpe mat til fiskene her altså)Og hva fant jeg der ??Jo denne flotte madonnaen Brocca hadde 30% på hele butikken i dag så den måtte få bli med hjem .


Ellers så er alt klar til den store tv kvelden i kveld litt godteri er kjøpt inn og så er det bare å heie på Didrik ,blir spennende å se hva NRK stiller opp med av underholdningsinnslag det var jo så flott i fjord.God kveld alle sammen .


torsdag 27. mai 2010

stille ettermiddag på terrassen

Nyter ettermiddagen på terrassen ,etter mye vind på dagen i dag er det nå løyet og sola bare varmer .Deilig, middagen ble også inntatt her i dag og det er helt stille ikke en lyd ungene i veien er vel på fritidsaktiviteter .Eneste lyden er isbilen i det fjerne snart er den her men får vel prøve å motstå den.litt lenger nede i veien her er den noen foreldre som har innbildt ungene sine at isbilen ringer med klokka fordi den ikke har mere is igjen (haha får se når de gjennomskuer den )
Nei nå får jeg gå ut og kose meg igjen med sola og Bolig pluss og Ja jeg har med dataen også ,må jo titte innom til dere .God Torsdagskveld :)

onsdag 26. mai 2010

krydderurter på en Onsdag

Kjøpte med meg tre krydderurter hjem i dag ,får bare huske på å bruke de også.Hvis de vil trives her da ,har ikke de mest grønne fingrene for å si det sånn .
Men pene er de jo der de står grønne og fine ,måtte det bare vare:) Sitter her å venter på at middagen skal bli ferdig (fisk i ovnen med poteter og alt lettvint og greit ) Ser ut vinduet her at det nok kommer en regnskur ,rart vær vi har om dagen kaldere har det også blitt.Håper det gode været vi hadde sist uke snart kommer tilbake ,det er så godt å bare gå rundt i t shorte og sitte litt ute på terrassen om kveldene.Så på semifinalen i Grand Prix i går kveld og gleder meg til Lørdag .Synes programlederne var sååå flinke og virket trygge ,er jo ganske så tøff jobbde har .Vel vel nå roper middagen på meg ,ha en god onsdagskveld.

mandag 24. mai 2010

Sol

God formiddag alle sammen ,enda en dag i solen bare og komme seg ut å nyte.Oliventreet her har flyttet litt inn i stuen etter å ha blitt litt for våt ute og i følge butikken likte den å bli tørr så får vi håpe det blir bra .
Må si TUSEN TAKK igjen til damen bak homebyvirginia som ordnet tre kollonner til bloggen min i går kveld. Nyyyyt den siste fridagen alle sammen

søndag 23. mai 2010

Litt fra hagen

Rhodrondrendroen er i full blomstring her i hagen nå .jeg kom hjem i dag etter å ha tilbrakt helgen med kjæresten på Strømmen i Akershus (et lite tettsted med ett enormt kjøpesenter ).Heldige meg som har en kjæreste som forflytter seg rundt i landet og jeg stadig vekk kan oppleve nye steder:)Vel vel når jeg kom hjem ble det litt gressklipping på meg ,er alltid så fornøyd når det er nyklipt og pent måtte det bare vare leeeenge.
Må bare beundres ,ennå er ikke alle knoppene sprunget ut så den blir enda mer frodig ,synd den bare blomstrer en kort stund.

Stolene satt ut på nyklipt gressplen.



Også ved dukkestuen kan man ta seg en liten hvil,etter mange års bruk er det stille der nå når jentene har blitt store
men klarer ikke helt å kvitte meg med den heller ,får satse på litt besøk i hagen .Nå er solen blitt borte bak noen skyer her så jeg får kose meg inne og det beste av alt er at det i morgen er enda en fridag JIPPI.Kos dere der ute

torsdag 20. mai 2010

Oliventre og sommerplanter.

Endelig har også jeg fått kjøpt litt sommerplanter ,nå er det jo så varmt og godt her at det var på tide å sette igang.Kjøpte også med et oliventre så nå gjennstår det bare å se om jeg klarer å få skikk på det nå da .Det skal jo stå ute helt til langt på høst fikk jeg høre og også ha med seg en frostnatt eller to før det får komme inn og ellers nå på sommerern bare vanne og la det tørke litt .
Ble ganske fint i kroken der .

To tårer fikk plass ved ingangspartiet.


Og rosa slyngpelargoniaer under kjøkkenvinduene.Disse har jeg hvert år men bytter litt på røde og rosa de er så villige og i August bugner de over kassene her .Kjøpte også noen stauder til bedet under kjøkkenvinduene ,sprutregnet når vi kom hjem her men veldig koselig når alt kom på plass.Da står middagen for tur her ,ha en fin Torsdagskveld



mandag 17. mai 2010

Gratulerer med dagen Norge

gratulerer med dagen alle sammen.Sitter her og følger med på tv fra 17 mai toget i Oslo.Nå som ungene er blitt store er 17 Mai blitt en slapp av dag for meg ,men vi har hatt en laaaaang frokost med mye god mat og bolledeigen står til heving.17 mai toget her på stedet passerer huset her ved halv ett tiden så da blir det en titt ut ,eneste som mangler nå er sola men kaldt er det da ikke.


Ha en fin dag alle sammen .


søndag 16. mai 2010

Et lite kultur innlegg

Jeg har nemlig vært på Grønland i Oslo i helgen
(faktisk barndommensgate)Men her er skjedd store forandringer siden den gang.Jeg havnet midt oppi en matmesse og det var så flott å gå rundt der å se på all maten fra fremmede steder.For ikke å snakke om lukten ,man skulle tro at man var et helt annet sted i verden.








Liv i byen denne helgen altså og i morgen er det jo 17Mai ,ønsker dere alle en fin dag.Skulle dere være i Oslo er det også et stort Tivoli der på grønland.Kos dere:)




søndag 9. mai 2010

Brrr kaldt

Og jeg som trodde sommeren hadde kommet etter den deilige dagen vi hadde i går ,men der tok jeg feil.I dag har det vært iskald vind ,prøvde å sitte ute men kom meg fort inn igjen.
Var en tur hos Dorothea på Vintrbro Fredag kveld ,der fant jeg disse søte hjerteformede skålene .De måtte bare få være med hjem ,de fantes i flere farger men jeg falt helt for disse lilla, perfekt til smågodt.

Blå topping til Muffins fra Torsdagskveld.


Jente bursdags festen forløp stille og rolig og varte heeeelt til dagen derpå.Jeg var forvist til husets andre etasje og hadde det fint der (med tv og Data så er jeg fornøyd)pluss sov i ro i ørene:).Så er helgen atter over men neste uke blir jo litt kortere med himmelspretten på Torsdag.Skal bli deilig,ha en fin Søndagskveld



lørdag 8. mai 2010

Uteplass

God lørdagskveld.Det har vært en deilig dag med sol og varme her idag.Jeg har brukt dagen til og jobbe i hagen ,hekken og gresset er klippet og kroppen er sliten men fin trim da . Under her kommer et bilderas av uteplassen ,helt uten blomster .de må nok vente til været er mer stabilt.Nyt kvelden.






















































torsdag 6. mai 2010

Hvor blir det av varmen????

Denne uka tenkte jeg at jeg skulle delta på NIB sin utfordring om uteplassen,men siden det er så kaldt må jeg nok vente litt med det .Så fort man prøver å sette seg litt ute skyer det over igjen så det er ikke vits i å ta ut putene en gang.Kanskje helgen bringer med seg litt varme ??? Vi får bare håpe.
Litt kjøkkenbilder blir det istedenfor ,alt er satt på plass etter at jeg oljet benkene på lørdag.

Dette er dagens dessert gleder meg ,skal blande med banan og litt rosiner .Ellers er det jo godt med vaniljekesam da men det var jeg tom forDatteren i huset skal feire bursdagen sin i morgen ,så nå lager jeg muffins her .Håper det blir en liten smakeprøve til meg også.....God torsdagskveld til dere .