lørdag 26. juni 2010

vakre pioner og innedag

Hagen er full av vakre pioner ,var netopp ute og satt noen av dem i vann .Selv om jer er tett i nesa kjente jeg den deilige duften ,men de kan desverre ikke få bli med inn , da jeg har kraftig gresspollen allergi . vakre blomster.





Har bare vært en tur til Jernia for å kjøpe pollenfilter til soveromsvinduene idag,på tilbakeveien var jeg innom et gartneri og dette fatet fikk bli med hjem .Ellers har dagen vært tilbrakt inne med gjennlukkede vinduer ,formen er elendig men skal ikke klage pollensesongen har vært mye senere ute i år og en gang måtte den jo komme.Nyyyyt resten av helgen:)

fredag 25. juni 2010

Helg

Endelig fredag igjen,årets første Norske jordbær er kjøpt inn og skal nyytes med vaniljekesam etterpå.Gjett om jeg gleder meg ,har kjøpt flere av de belgiske men det er langt fra samme smak som på de norske.
Var innom Søstrene Greene i går ,det er en fryd å være i den butikken også er det jo kjempebillig å handle der .Denne gangen kjøpte jeg med meg servietter og muffinsformer så jeg har en stund.Ellers så har jeg merket at gresspollen sesongen er i gang ,nesa renner og øynene klør så nå er det rett i dusjen og få skylt ut alt som sitter i håret.Etter middag og jordbær ,blir det smågodt og en tur rundt i blogglandia.God fredagskveld.

søndag 20. juni 2010

Rolig søndag

Her står fisken i ovnen og blåbærmuffinsene er klare til steking de også.Sola og godværet er endelig tilbake ,fredag og lørdag blåste det nordavind her det var iskaldt.Men det var jo markedsdager her på Fagerstrand og vi holdt ut i går kveld alle sammen .For det var mange timer og vente på nesoddens store sønn Alexander Rybak som kom ens erend fra Sverige for å synge for oss .Siden det var vekterstreik fikk han ikke fly ,så de kjørte bil og ikke nok med det ,de skulle også tilbake til Sverige .Det forteller jo litt om gutten og teamet hans ,de var nok kjempslitne.Alle de små barnehagebarna fikk være med og hadde sittlivs opplevelse.de fikk tilogmed opptre litt som pauseinnslag .Veldig gøy og "barnehageonkelen"skrev autografer så blekket sprutet:)Bare avslappning her i dag,nyter synet av pionene i hagen.

og disse nydelige staudene.


Her er gutten omringet av fansen.God søndagskveld til dere.



lørdag 19. juni 2010

Kronprinsessebryllup og annet gøy

Her ser dere årets sommergave fra arbeidsplassen min.Som dere ser synes nok styrerne våre at vi er en smule barnslige (og det er jo helt sant).Så nå blir det gøy med ballonger ,såpebobler,briller,skumbad og annet småtteri fra Søstrene Greene.Vi er seks avdelinger og alle fikk forskjellige ting men alle fikk solbriller,så i går gikk vi rundt å så riktige så kule ut :)
I dag er det markedsdager her med mye gøy ,bla Alexander Rybak og rap bandet Opptur der en kollega er med.Skal ned og få med meg det ,ellers så må jeg jo se på bryllupet i Sverige,gleder meg .Fin dag til dere:)

torsdag 17. juni 2010

Torsdag = vaskedag

Torsdager er jeg tidlig på jobb og slutter da også litt tidlig , så da er det hus og hage som står for tur.I dag fikk jeg klippet litt hekk mens datteren i huset klippet plenen både foran og bak huset(såååå deilig med store barn)Så ble vinduene på soverummet vasket før støvsuging og skifte av sengetøy.Var på Kid sist lørdag og kjøpte dette søte blå og hvite krepp sengetøyet til 50%.det ble så fint på ,gleder med til å legge meg :)
Datteren i huset lagde også middagen i dag ,deilig pizza og en liten is til dessert ,man må jo kose seg litt ekstra på sommeren.Nyter virkelig at det er så lyst ute nå ,er en som virkelig sliter de mørke og kalde vintermånedene.Imorgen og lørdag er det markedsdager på Vinterbro senter v/Tusenfryd.Masse gode tilbud og Dorothea har 20% på hele butikken og enda lavere priser på standen ute.Så bor dere i nærheten så ta dere en tur.Fortsatt god torsdagskveld.

onsdag 16. juni 2010

Strand dag og rabarbragrøt.

Hva er vel bedre enn å jobbe i barnehage nå på sommeren og kunne ta ungene med på standa en deilig soldagOg bygge seg ett eget strandslott(:

og komme seg hjem og ha rabarbragrøt med is til dessert.Kan ikke bli bedre sier nå jeg . Kjenner at jeg er ganske trøtt nå ,så får hoppe tidlig til sengs.Ikke mye interiør her i dag men kommer sterkere igjen .Ha en god kveld.


mandag 14. juni 2010

koffert på en mandag!

Husker dere for en stund siden at jeg var på jakt etter en gammel koffert?Var jo på loppemarked men der var det ingen kofferter å se ,men da jeg var der møtte jeg snille ,søte Lisbeth som jeg jobber sammen med og fortalte henne hva jeg var på jakt etter.Og tenk hun hadde en koffert stående i kjelleren hjemme som jeg bare kunne få.Jippi Så nå har jeg den her da ,har dandert litt.Kommer nok til å ha den stående også ,men synes den var så fin inni at den må vises frem litt.



Fine gamle kofferten ,har sikker vært på mange fine turer:)



En gammel veggklokke henger på veggen over kofferten.




Da står middagen for tur her hjemme,god Mandags kveld til dere .





søndag 13. juni 2010

Travel helg

Det har vært en travel og innholdsrik helg ,som startet med sommerfest på jobben fredag kveld.
Utpå kvelden dro jeg videre til Lillestrøm ,der min kjære har holdt til denne helgen.Der i byen hadde de byfest (noe de har vært år) utrolig koselig, butikkene bugner av tilbud ,salgsboder ,konserter rundt i byen og de fleste er gratis og selfølgelig er Thomas Tivoli på plass med masse karuseller og moro. m Ble selfølgelig en liten tur innom Zanz ,en nydelig interiørbutikk midt i sentrum,nedenfor kan dere se noen bilder derfra.










Absolutt verd ett besøk ,denne gangen ble bare en kleshenger til soverommet og et garden skilt med hjem.
På kvelden fikk vi med oss Postgirobygget som spilte på torget,en fin konsert med mange kjente sanger ,men høydaren var jo en sommerdag ,tror hele torget sang med.Senere ble det en tur i karusell (noe jeg synes er kjempeskummelt og ikke har gjort på maaaange år )
men jammen var det gøy og kilte deilig i magen:)Nå har jeg sprylakkert en vase og to blomsterpotter (se de øverste bildene )til gjesteromet i andre etasje .Snart kommer min krimhelt poirot på tv her ,så blir det å gjøre seg klar til en ny arbeidsuke.(En måned igjen til ferie )fortsatt god søndagskveld.



torsdag 10. juni 2010

Fruktkurv.

Da var første sommerfest overstått og heldige meg vant en stor kurv med frukt og som dere ser var det og en stooor sjokoladeplate med.Så gjett hva vi kasta oss over da ???
Jaja får vel spise frukten etterhvert også.En god helg ønskes til dere her .

mandag 7. juni 2010

mandag igjen

Hei ,er bare innom for å ønske dere en god uke.Det var lovet regn i dag men jammen ble det sol med litt skyer da, men alt er jo bedre enn regnevær.
Dagene bare flyr avsted og denne uken skal jeg på to sommerfester ,skal bli koselig med god mat og kanskje en kakebit eller to.Nå er det ut å vanne litt blomster her,fin uke til dere:)

lørdag 5. juni 2010

Lørdag.

Jentekvelden i går var kjempekoselig .Deilig å få skravlet litt med venner man ikke får sett så alt for ofte.Vi satt ute lenge men når sola forsvant var det ikke så godt lenger så da måtte vi trekke inn.Dagen i dag blir vel tilbrakt i stolene over her :)Må jo nyte sola mens den er her .





En fin Lørdag til dere alle .



fredag 4. juni 2010

Jenteselskap

Da er alt klart for jenteselskap her ,rekene tiner på benken ,kald drikke i kjøleskapet og det beste av alt er det strålende sommerværet.Derfor har jeg dekket på ute i kveld.Etterpå blir det muffins og litt annet godt her gleder meg.....





En fin fredagskveld til dere alle :)



torsdag 3. juni 2010

Mitt stilleben

Puh ,fant ut av det ,dette er mitt bidrag til konkurransen stilleben.Dere kjenner det igjen fra før, detter er jo headeren min . Dette står tildaglig i gangen min her hjemme sammen med en gammel Singer symaskin .Melkespannet er fra bardomshjemmet til mine døttres far ,han hentet melk i det og de var spesielt glad i dette spannet da det hadde lokk for da ble det mindre søl.Hjulvispen som står oppi spannet er min mors og den ble flittig brukt ,selv etter at hun fik mix master i hus.Trauet er fra et bruktmarked og den brune boksen er til å ha flasker oppi.

min bloggs URL,Hva er nå det ???

Sitter her og skal legge inn bilde til NIBs konkurranse og alt går bra helt til de vil vite min bloggs URL????Hva er det og hvor finner jeg den ???Noen som kan hjelpe please.
her er et bilde fra døra ut til bakhagen med bla tørkestativ ,må ha litt pynt der også.

I morgen kveld skal jeg ha besøk av noen venninner her .Vi skal kose oss med reker og tilbehør ,helt enkelt siden jeg jobber til fire .Etterpå blir det muffins som jeg nettopp har laget her .Tar noe over dem i natt så er de like gode i morgen,har gjort det flere ganger nå så vet at det funker.


her er en smakebit til den som kan hjelpe meg med hva dette URL er :)