onsdag 31. mars 2010

Regnværsdag med innekos

Rengnværsdag her i dag ,men hva gjør vel det snøen regner jo bort.Hadde en koselig middag her i går kveld med meg begge barna mine med kjærester og kjæresten min som endelig er her igjen.
Etter inspirasjon fra en annen blogg(husker ikke hvem )laget jeg denne marsipan kaken med masse godt i midten.Smakte deilig.

Kjæresten min hadde med blå konditori farge fra Danmark ,så nå skal jeg lage muffins med lilla topping en dag ,følg med .Nå skal vi bare kose oss inne i regnværet og nyte påsken .Så får vi håpe at sola titter frem en annen dag.Kos dere .


søndag 28. mars 2010

Palmesøndag

Her kommer noen bilder fra helgen her i huset.Tar det helt med ro og nyter ferien,men på morningen i går forsvant både tv og internett signalene.Da fant vi ut hvor avhengige vi var av begge deler,det var greit i noen timer på dagen men da kvelden kom ble både jeg og datteren min ganske så stressa.For å gjøre det komplett slo vi jo av lysene fra halv ni til halv ti ,så da var det nesten som å være på hyttetur.Må si at vi tente lys og hadde en koselig prat da,kanskje vi skulle ha det sånn en gang i blandt.
Fredagskos.








Kjøpte meg denne lille tavlen i går(måtte bare ha den Henrik,er den ikke fin???)Vi har vært ute å ryddet inn julelysene fra hagen de har ikke vært mulig å få tak i før nå på grunn av snøen men de har ikke stått på altså.Nå skal jeg kose meg her i Blogglandia ,mye jeg gikk glipp av i går nemlig.Nyt søndagen alle sammen .




fredag 26. mars 2010

Endelig påskeferie

Da er det endelig ferie ,bare synd at formen er så dårlig .Får bare ta det litt med ro så går det vel fort over.Bildene er fra Ultra på Bryn senteret i Oslo og er noen riktige fristelser.

NAM,NAM





Ligger her rett ut foran tv og bare koser oss med mågodt .Ha en fin fredagskveld dere der ute også.

tirsdag 23. mars 2010

Snart påske

Skal bli deilig med ferie nå ,bare tre dager igjen å jobbe.Pynter ikke huset fullt med gule ting ,men noen egg her og der må jeg ha .Synes forresten de rosa eggene til Åhlens er veldig fine angrer litt for at jeg ikke kjøpte med noen på lørdag.
Er så mye fristende påskegodt i butikken om dagen ,har lyst til å kjøpe bare for å pynte opp i skålene men da blir det vel spist opp ,så bananer og pærer fikk bli med hjem isteden.Skal se på Frustrerte Fruer før jeg hopper til køys. Skal tidlig opp og servere frokost til 18 barn med familie i morgen tidlig (den tradisjonelle påskefrokosten)i barnehagen.Fortsatt god kveld til dere.

søndag 21. mars 2010

Innekos på Søndag

I dag har jeg bare vært inne og det med god samvittighet ,været ute har ikke vært noe å skryte av. Stue og kjøkken har fått seg en grundig vask og jeg har kost meg mens jeg har holdt på ,med radioen i bakgrunnen

De første skoene til døtrene mine fikk seg en omgang med sølvsprayen i dag.For mange år siden malte jeg dem med gullmaling men nå passer det bedre inn med sølv her ,og de ble da riktig så fine .
Fikk laget et påskeegg til en kollega i dag også ,hun gir meg stadig vekk sjokolade så nå blir det påskeegg på henne.Tilslutt et bilde fra lørdagskvelden ,mye på fatet men lite som ble spist.Blir vel fart på det når datteren i huset kommer hjem fra kjæreste besøk i kveld.Nå står middagen på ovnen her ,ha fortsatt en fin søndag alle sammen .



lørdag 20. mars 2010

Lørdagsfri og påskeliljer.

Vinterpynten i blomsterpottene utenfor døra er byttet ut med påskeliljer.
Det ser da riktig så vårlig ut ,men

ser man seg litt rundt ,ligger snøen fremdeles helt inntil døra.Med det mildværet vi har nå om dagen så smelter det nok fort unna.


Fikk kjøpt meg nye muffins former på Åhlens i dag ,100 stk i pakka løp å kjøp.Da gjenstår det bare å ønske dere en god lørdagskveld ,her i huset er det bare meg som er hjemme jeg skal spise hjemmelaget pizza og bare kose meg .



torsdag 18. mars 2010

Torsdag kveld fra Nesodden

Denne har stått og ropt på meg i butikken i flere uker nå og endelig fikk den bli med hjem.For en nytelse,nam,nam.
Ikke nok med det,jammen ble det vafler i kveld også.Skal jeg skeie ut er det like greit å ta skikkelig i . Ingenting kan vel slå vafler på smak og flotte er de jo og se til også.Nå sitter vi her og legger i oss og litt senere blir det Torsdag kveld fra Nydalen her i huset.Kos dere alle sammen i morgen er det Fredag ,skal bli deilig.

onsdag 17. mars 2010

Snart påske

Skal jammen bli deilig med påskeferie snart ,er så sliten om dagen kanskje jeg er vårslapp?Denne søte servietthøna måtte bli med hjem i dag er hun ikke fin?!
Ser ut som disse to også gleder seg til påske og jammen skal detbli godt med laaaange påskefrokoster ,påskelabyrinten,masse påskegodteri og stille nabolag.For bare noen år siden stresset jeg avgårde til fjellet for å få med meg siste rest av snø,laaange køer i skiheisen ,kø i bakken og noen nye fregner på nesetippen .Nå nyter jeg å bare kose meg hjemme med kjæresten og datteren ,og snøen ? Den kan bare FORSVINNE.
God onsdagskveld der ute:)


tirsdag 16. mars 2010

Bare noen bilder en tirsdagskveld

Har ikke fått skrevet noe på en stund ,dagene bare flyr avgårde. Hadde en forkjølelse sist uke og etter den har jeg bare vært sliten ,men her er ihvertfall noen nye bilder.Har selvfølgelig fulgt med på de andre bloggene her inne ,det er jo bare deilig avslappende og inspirerende og sitte å bla igjennom.
Et lite men vakkert koppestell etter jentene mine skal få stå fremme til pynt.

gamle settekassa skal atter få pynte opp.






Håper dere får en fin tirsdagskveld,vi skal se på frustrerte fruer før vi kryper til sengs .




mandag 8. mars 2010

ukestart og kvinnedag

Så er vi igang igjen med ny uke,godteriskåla er tom og vi må vente i hele fem dager før vi får fri igjen.Men det skal vi greie bra og snart er det påskeferie .Deilig sol ute i dag også og godt er det ,håper snøen tiner raskt.
gratulerer alle jenter med kvinnedagen i dag(100 år i år).Ha en fin Mandagskveld alle sammen.

lørdag 6. mars 2010

Lørdag og god tid

Deilig sol her i dag og snøen tiner sakte men sikkert ,selv om det er kaldt om nettene enda .Tok en liten kjøretur til Drøbak idag ,fikk vasket bilen (husker ikke sist jeg gjorde det ) og vandret rundt i butikkene deilig og ha god tid.Fant disse fine popcorn bollene på Europris,så de fikk være med hjem.
Gressløken står bare å venter på å bli brukt,kanskje blir det eggerøre i morgen tidlig.

I interiørbutikken på Amfi Drøbak fant jeg denne fine flasken (egentlig til å ha olje i).Nå får den duge som såpedispenser og Zalo flasken er gjemt bort i skapet,Så får tiden vise om den også er praktisk i bruk.


NYYYYt synet:pynt men sikkert også deilig å spise,Dette søte skal ikke jeg putte i meg ,men datteren i huset kommer helt sikkert til å like det .Da er det på tide å lage lørdagsmiddagen og kose seg foran tv i kveld ,sikkert en tur til blogglandia også.Kos dere .



fredag 5. mars 2010

Sundt og usundt

Er bare innom for å ønske dere en god fredagskveld.Som dere ser på bildene har vi både litt sundt og litt søtt på bordet i kveld . Fikk da så lyst på litt smågodt ,men skal nå passe på å spise de deilige jordbærene også da . Da er det bare å benke seg foran tv (NRK selvfølgelig)Kos dere .


torsdag 4. mars 2010

Spiseplassen.

NIB utfordrer oss til å vise frem spiseplassen,har jo vist den frem før men her er den altså igjen . Her i huset har vi bare en spiseplass og den er på kjøkkenet . Kjøkkenet er stort og spisedelen er for seg selv med god plass.Byttet til disse møblene i fjord ,etter mange år med Skjåk bord og stoler som også var større. Veldig fornøyd med disse og som dere ser har jeg på en gjennomsiktig plastduk for å beskytte litt.Nå i kveld har jeg vasket og ryddet her i huset så det er rent til helgen ,da blir det hyggelig å komme hjem i morgen og bare slappe av .God Torsdags kveld.