søndag 28. februar 2010

Cupcake

I dag fikk jeg til toppingen ,det som skulle til var mer melis.Men det ble veldig søtt ,godt det ikke er hver dag jeg putter dette i meg .
Da er det bare å heie på gutta som går 5 mila nå ,spennende.Kos dere videre.

påskeegg


Har brukt søndagen til å male opp gamle påskeegg ,gøy var det og nå kan påsken bare komme jeg er klar :)

Fant bilder på nettet ,masse fint der bare å velge.


Interiørmaling(kaffe latte )fungerte fint.

mange egg å ta av ,har kjøpt noen opp gjennom årene.Fant min gamle settekasse i dag også ,den må nok males og få seg en veggplass.Nå står fisken i ovnen og venter. Etter middag skal det lages noen muffins her igjen ,skal prøve å få til den toppingen i dag.Fortsatt god søndag:)




lørdag 27. februar 2010

Snømåking og innekos

Atter en lørdag med snømåking ,men jeg får da frisk luft og gratis trim så jeg får se lyst på det.Akkurat nå har det sluttet å snø og når jeg sitter her ved kjøkkenvinduet og ser ut ser det bare vakkkert ut.
Etter oppfordring ,bloggplassen .

Koselig inne ,Masse snø ute.


Ønsker dere alle en god lørdagskveld.



fredag 26. februar 2010

Fredagskvelden

Bare innom for å ønske dere alle en god helg.Her er det bare meg hjemme i huset ,så det er veldig stille her .Norge tok nettopp OL gull i stafett skiskyting og nå etterpå er det Nytt på Nytt ,så det er bare å benke seg foran tv.Det passer meg også bra ,da jeg jammen er sliten etter en lang arbeidsuke.Kos dere videre:)

onsdag 24. februar 2010

ut å kjøpe ved

Etter jobb i dag ,dro jeg til ett gartneri der jeg pleier og kjøpe ved.Men nei der var det helt tomt,og jeg var ikke den eneste som var ute i det ærende.Strømprisen kommer jo til å bli skyhøy i år så litt ved i hus hadde vært bra ,jeg får lete videre i morgen.Da jeg først var på dette gartneriet måtte jeg ta en tur inn og jammen fant jeg noen små skatter der også.To perleblomster ,to små lysestaker, to hjerter og søte små lys. Alltid hyggelig å ta en rundttur der inne ,de har alt fra blomster,masse pynt ,durance produkter,lys til godteri.Blomstrene fikk plass på kjøkkenbordet og blir blå når de blomstrer .Gleder meg.

Da er det bare å pakke seg inn i varme klær og ulltepper å drømme om fyr i peisen.God onsdagskveld:)


tirsdag 23. februar 2010

Ferdig kjøpmannsdisk og litt stue.

En bryllups gave da moren og faren min giftet seg i 1953.Så en lik i et annet innlegg her om dagen og tenkte at det skulle få komme frem å vise seg frem.Har alltid synes at dette er veldig fint.
Så var kjøpmannsdisken ferdig ,skal jo fremdeles stå på kontoret da ,men den ble lys og pen .

Stua en kald Februarkveld.


I kveld kommer frustrerte fruer ,skal bli deilig og se noe annet enn bare OL.
kos dere der ute.



søndag 21. februar 2010

Dagens lille prosjekt

Å så glad jeg var den gangen på begynnelsen av 90 tallet ,da denne kjøpmannsdisken kom inn i mitt liv. Den gang var den selvfølgelig trehvit og ble plassert på kjøkkenet. Bodde da i ett rekkehus. Den ble fylt opp med ting og tang ,men det beste var jo alt jeg kunne sette oppå den som pynt.Har virkelig hatt mye glede av den.Etter som årene har gått er den flyttet rundt fra rom til rom ,en gang den skulle stå i tv stua malte jeg den brun.Nå har den stått på Kontoret /gjesterom en stund ,tenkte kanskje jeg skulle kvitte meg med den.Men i dag da jeg ryddet litt der inne kom jeg på at den kunne males hvit .Så da satt jeg i gang ,her ser dere etter første strøk .Kanskje den kan få et nytt liv.Ferdig bilder kommer. Koser oss med varme boller fra sist søndag og fyr på peisen ,syns det er iskaldt her inne nå.Fortsatt god søndag.

lørdag 20. februar 2010

innesnødd

Når man lukker opp døra Lørdag morgen og møter dette synet har jeg mest lyst til å snu og gå inn igjen.Men det var jo bare å kaste seg ut i det men siden snøen bare laver det blir det en ny runde i morgen må si jeg gleder meg ,
Terrassen i dag ,trøsten er at om et par måneder nå så er det jo vår og da skal denne bli godt brukt.

Så er kvelden kommet ,Taco på menyen i kveld .Og det er jo deilig å kose seg innomhus i dette været da .Ønsker dere en god lørdagskveld.


fredag 19. februar 2010

Sent Fredag kveld

Her ser dere Fredagskosen vår ,her i huset har vi drømt om muffins i flere dager nå .Har lest oppskrifter og sett bilder rundt omkring og på butikken fant jeg mye fin pynt.Men det vi ikke klarte var å lage den høye toppingen ,brukte oppskrift med smør ,naturell ost og melis.Kanskje den ikke var tykk nok ,noen som vet?.
Men de smakte jo godt da .




Fortsatt god kveld der ute .



søndag 14. februar 2010

Fastelaven,Valentin,og morsdag.

Fastelaven er mitt navn boller vil jeg have,hvis jeg ikke boller får lager jeg BALLADE.Håper alle nyter denne dagen som er tre ting på en gang (nesten som et kinderegg).
I går kom det rose og sjokolade på døra her ,fra min kjære .Det var veldig koselig og i går kveld spiste jeg sjokolade (som jeg ikke har gjort siden nyttår) og tro meg det var nyyyyyyyydelig.




Nå blir det middag og boller her gleder meg.Fortsatt en fin dag til dere alle :)



fredag 12. februar 2010

Endelig Fredag

Kjøpte denne vakre orkideen på vei hjem fra jobb i ettermiddag. Orkideer lyser opp i en vintermørk stue .Man blir glad bare av å se på dem.
En hvit utgave i stuevinduet.Ønsker dere alle en god helg og en avslappende fredagskveld.


onsdag 10. februar 2010

Salt og pepperbøsser

Tok med meg snuppa til Vinterbro senter i dag etter jobb.Deilig og traske rundt i et folketomt senter en onsdags ettermiddag ,stor forskjell fra de masete lørdagene . På Kid fant jeg disse salt og pepper bøssene i Claire Wilsons serien,som jeg har litt av fra før . Litt sengetøy fikk også være med hjem derfra i dag,det henger allerede til tørk så det kommer nok på en av de nærmeste dagene
,

På Home and Cottage fant jeg disse søte serviettene som skal få pynte opp på kjøkkenbenken.
Med andre ord en flott handletur som ble avsluttet med middag på senteret,så slapp jeg å lage mat når jeg kom hjem og det er jo deilig å gjøre noe annet en gang imellom .God onsdagskveld der ute.

mandag 8. februar 2010

Sukkertøykrukke

I forrige uke kom datteren min hjem med denne krukka ,hun fikk den av moren til en venninne og den var full av sukkertøy. Sukkertøyene fikk stå i fred for meg men glasskrukka var jo nydelig ,så den måtte jeg bare få. Etter fjerning av klistremerker er den nå oppbevaring for telysene mine.Vakker på kjøkkenbenken.


Ha en fin mandagskveld ,her skal vi se på Honningfellen av Unni Lindell i kveld.


søndag 7. februar 2010

Ungdomsrom

Nybakte horn som vi skal spise til kvelds nå,så kommer noen bilder fra ungdomsrommet. Savner den tiden da jeg stulla og stelte på barnerommene her i huset. Den tiden er forbi ,jentene er nå 20 og 16 år men i kveld fikk jeg da tatt noen bilder fra det nyrydda rommet til 16 åringen.









GOD SØNDAGSKVELD:




Takras

Deilig solskinn her på østlandet idag , sitter på kjøkkenet og hører at det raser fra taket. Det gir en deilig vårfølelse.
Terrassen nå ,mye snø fra før og enda mer etter snøraset.

Rett utenfor står julegrana fremdeles og lyser nå langt ut i Februar.Kanskje på tide å slå av nå ??? En god søndag til dere som følger med .


lørdag 6. februar 2010

Lørdagsfri og gjøre ingenting

Se på dette fatet ,sjokoladen fra jula ligger der enda, ingen her som spiser den.Jammen er jeg litt stolt over meg selv som ikke har spist godteri på så lenge nå ,så sjokoladen må nok snart i søpla.I dag har jeg bestemt meg for å ikke gjøre noen ting ,bare lese og kose meg ikke farte rundt og gjøre alt som jeg ikke har fått gjort resten av uka .I kveld blir det laks til middag etter ønske fra datteren i huset (trodde jeg hørte feil da hun sa det)men hun ville ha den marinerte laksen fra Kiwi og den er jo kjempegod så det er bare og glede seg.God lørdagskveld der ute.