søndag 31. januar 2010

Snø,snø,snø

Enda en natt med snø ,alle snakker om at våren nærmer seg men det virker altså ikke sånn.Eneste lyspungtet er at det faktisk har blitt lysere om eftermiddagen HERLIG og i morgen er det faktisk 1. Februar så det går mot bedre tider.Jeg skal ihvertfall sitte her inne og kose meg med deilig varm te i dag ,se tv og kanskje lese i en god bok.
Igår kjøpte jeg en lampeskjerm til en lampe jeg har ,synes det ser så mørkt ut i vinduet i stua og det ble koselig med litt lys.

Se så fin osteklokka ble med litt stæsj ,skal selvfølgelig ha ost i den også men enn så lenge dette.

God søndag til dere alle :)

lørdag 30. januar 2010

Kald Lørdag

Kaldt her nå ,så det er best og kose seg inne foran peisen. Har holdt mye til her på kjøkkenet i dag med både grøt ,skoleboller og pizza .Koser meg mens jeg holder på og med radioen i bakgrunnen går alt som en drøm.
Gleder meg til å smake på disse etter pizzaen.

Må innrømme at jeg har vært en tur ute og handlet (litt )i dag også ,fant denne fine osteklokka på Bohus ,kunne bare ikke gå fra den.


Med minus 12 ute er det deilig med fyr i peisen så her blir det bare å legge i resten av kvelden. Hører på Grand Prix forspill på radioen nå og i kveld blir det å se på siste sjansen fra Sarpsborg.God lørdagskveld til dere som titter innom:)


onsdag 27. januar 2010

Såpedispensere

Onsdag allerede ,dagene flyr avgårde .Uka går jo fort ,men siden vi er mesteparten av tiden på jobb ,blir det ikke skrevet så mye her i ukedagene.Men jeg er da inne og titter på hva andre har skrevet ,det er alltid koselig.Se disse flotte parfymeflaskene til datteren i huset ,pynter opp og lukter kjempegodt.
Såpedispenserne her i huset er enkle og greie denne er på badet oppe ,drypper ikke og kan byttes ut hvis jeg finner en finere.

Denne er nede på badet til datteren og er kjøpt på kremmerhuset .

En liten titt fra badene denne gang ,fortsatt god onsdagskveld der ute.



lørdag 23. januar 2010

Søstrene Grene og hylle ferdig.

Besøkte søstrene Grenes nye butikk i Ski dag og det var et hyggelig bekjentskap .Der var det masse ting og tang til en billig penge.
Dette fikk bli med hjem derfra i dag.

Hylla er ferdig malt og ble hengt opp på veggen NÅ ,det ble veldig fint men jeg er ikke helt fornøyd med hvordan den tok malingen (eller meg selv som malemester)Har flere male prosjekter her ,men får ta en pause til sommeren .Det har ikke vært så hyggelig med malelukt inne nå.Nå venter lørdags grøten på meg her ,ha en fin lørdagskveld alle sammen.

fredag 22. januar 2010

Fredag

Endelig er Fredagen kommet,dagen vi lengter etter hele uken . Jeg er helt alene i heimen i kveld og har allerede feid over med støvsuger og gulvkluten . Etter en deilig biffmiddag skal jeg bare kose meg med tv og her inne med masse blogger.Litt nøtter og druer i skålen her hos meg i kveld(fremdeles ikke spist sjokolade eller annet snop)og nå har jeg ikke lyst på heller .Utrolig så fort søthungeren forsvinner og frukt er jo kjempegodt har jeg funnet ut.Ha en fin kveld dere også .





onsdag 20. januar 2010

Snøen laver ned.

Snøen bare laver ned og det kan den igrunn slutte med.Vi har faktisk mer enn nok her nå,nok til å gå på ski ,ake ,lage snømenn og mye mer . Jeg vil ha bare veier så jeg kan komme meg rundt uten og være redd for å havne i grøfta ,men klarte å ta meg en tur for å kjøpe et parr nye små planter i dag. Litt grønt liver alltid opp .
siden jeg sluttet litt tidlig på jobb i dag ,ble det tid til å lage middag også , smakte godt selv om det som står på skiltet her kanskje er sant????!

Fant denne gamle hylla i boden i går,har begynt å male den hvit (selvfølgelig)Tror den blir fin ,det kommer bilder .En fin onsdags kveld til dere her ute.


søndag 17. januar 2010

Sløv Søndag

Lang deilig frokost i dag mens små snøfnugg dalte ned utenfor vinduet.Heldigvis ikke så mye at det må måking til.Bestemte meg fort for å bare kose meg inne med blader ,bok og radio.


En liten titt fra stuen,se så vakre tullipanene ble. I kveld skal vi se på lerkevej på tv 2,noen som følger med ?Der er en helt ellevill og hysterisk morsom Dansk serie ,kan minne litt om Frusterte fruer . Kan appsolutt annbefales.


God kveld her ute.



lørdag 16. januar 2010

HjemmeLørdag

Fikk kjøpt meg tullipaner i dag ,nå ble det koselig på stuebordet. Blir nok flotte når de springer ut.Har bare kost meg her hjemme i dag ,brukte formiddagen til å skifte sengetøy , vaske og støvsuge.








Alltid deilig å legge seg i nyvasket sengetøy.Nå står kalkunbrystet i ovnen og det blir nok en liten skål med Creme Brule'e til dessert i kveld.




fredag 15. januar 2010

Fredags kveld

Endelig Fredag kveld, lang dag tidlig oppe og rett til frisøren etter jobb,men jammen ble det en liten middag allikevel . Fikk kjøpt inn flere druer i dag , så jeg ikke skal falle for fristelsen å spise sjokolade . Har selvfølgelig ikke noe søtt i skapet ,det er jo i butikken man må stålsette seg ,for ligger det i skapet er det lett og forsyne seg.,Skal snart se på Nytt på nytt ,god kveld her fra god stolen :)

onsdag 13. januar 2010

Onsdag med vakkert vær.

Vakkert vær ute idag ,skulle bare gått rundt med fotoapparatet hele tiden . Tok en liten tur ut for å knipse da jeg kom hjem fra jobb:)
Brukte ettermiddagen til å vaske og tørke støv på gjesterommet (tidligere barnerom).Koste meg faktisk mens jeg holdt på ,fikk litt vårstemning av sola.

Badet fikk seg også en vask, så nå skinner det her så lenge det holder.


Kanskje det blir en tur i badekaret i kveld ? ,skal ihvertfall se på fire retters middag på Tv Norge i kveld . Vi lo ganske bra her i går kveld når vi så på at Tommy Sharif kokilerte . Han hadde virkelig ikke peiling men moro var det:)



tirsdag 12. januar 2010

Frukt middag

Siden kjæresten er reist avgårde for å jobbe ser det ut som jeg må fikse middagen selv,så i dag var menyen sånn : brødskiver og druer, mest druer igrunn:) Men hva gjør vel det , har jo tenkt å få i meg mere frukt ,så hvorfor ikke begynne med middagen.Hører med til historien at jeg laget eggeomelett til datteren i huset, så får vi se om det blir en bedre middag på oss i morgen.


mandag 11. januar 2010

Mandagskveld og unni Lindell

Da er vi i gang igjen , heldigvis ser det ut til at det skal bli litt mildere nå .Det var (bare)minus 8 når jeg skulle hjem fra jobb kl 17 . Rene sommeren jo.Det blir en stille kveld i heimen , skal se på orkestergraven av Unni Lindell på Nrk.
Her er våre fine gullfisker Flipp og Flopp:)

lørdag 9. januar 2010

Handletur
















Tok oss en handletur til Drøbak i dag og der fant jeg mange små skatter . Først en pute som hadde kostet 198 kr og som nå kostet 50 kr ,den passet godt inn på benken i gangen.Så fikk jeg med meg masse lys fra Nille og to brødposer fra Stelton . Den ene fylte jeg med lys så den kan stå til pynt på kjøkkenet . Fant også disse fine hjertene fra mester Grønn 3 stk for 60 kroner . Veldig fine synes jeg .I kveld blir det kos foran tv med ost ,kjeks og druer(og ingen sjokolader buhuuu får se hvor lenge jeg holder ut ).Fin lørdags kveld til dere som følger med .





fredag 8. januar 2010

Endelig Fredag


Deilige Fredag , ukens beste dag ,hele helgen ligger foran oss.Skal bli deilig og sove til jeg våkner av meg selv i morgen . Ble servert deilig biff med hasselback poteter til middag ,nyyyydelig. Nå skal jeg bare sitte her og kose meg med masse interiørblogger og litt tv . God kveld .

torsdag 7. januar 2010

Te og varmelaken


Lang torsdag ,var på jobben og ryddet i kveld.Nå er det godt å sette seg ned med en god kopp te og bare slappe av . Gleder meg allerede til jeg skal legge meg for i går kjøpte kjæresten min et elektrisk varmelaken til meg. Det var så deilig å legge seg ned i en seng som var god og varm, kan virkelig anbefales:) God kveld der ute .

onsdag 6. januar 2010

Iskaldt





Nå er det virkelig kaldt 23 minus i dag tidlig ,hva er det egentlig som skjer ?? Liker egentlig ordenlig vintervær men 10 minus hadde holdt , nå er det bare forr kaldt . Sluttet tidlig på jobb idag så vi dro å kjøpte mer ved ,det skal bli godt å ha i hus nå .Etterpå ble det deilig tomatsuppe med fiskeboller ,makaroni ,kokte egg og deilig brød til. Kjæresten min sto som vanlig for middagen (og han er såå flink) heldige meg som kommer hjem til deilig mat hver dag . Nå får vi bare kose oss inne i varmen resten av kvelden og håpe at kulda snart slipper taket .